Oceanz nieuws

Hier leest u het laatste nieuws over Oceanz. Altijd direct op de hoogte van ons en de laatste ontwikkelingen over 3D printing en Additive Manufacturing? Volg ons dan ook via social media en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

 • Ontmoet Oceanz 27 & 28 september op Kunststoffen 2017

  Ontmoet Oceanz 27 & 28 september op Kunststoffen 2017

  Op 27 en 28 september vindt de Kunststoffenbeurs 2017 plaats in Veldhoven. Tijdens deze vakbeurs worden alle aspecten van kunststof uitvoerig belicht; van materialen, bewerking en verwerking tot kostenefficient produceren en een idee omzetten naar een goed product. Oceanz staat deze beurs op stand 212, is te bewonderen in de Hall of Fame en is deelnemer van het DemoPlein. 

 • Oceanz 3D printing op televisie bij Willem Wever

  Oceanz 3D printing op televisie bij Willem Wever

  Het tv-programma Willem Wever van de KRO/NCRV heeft onlangs opnamen gemaakt bij Oceanz 3D printing en het MakersLab in Ede. Willem Wever is het populair-wetenschappelijke programma dat antwoord geeft op brandende vragen van kinderen. In de aflevering van zondag 10 september vraagt de 11-jarige Mirte uit Elst zich af wat je allemaal met een 3d printer kunt maken.

 • Geslaagde audit ISO 9001 en ISO 13485 bij Oceanz

  Geslaagde audit ISO 9001 en ISO 13485 bij Oceanz

  Afgelopen week vond bij Oceanz een audit plaats voor ISO 9001 en ISO 13485. De audit werd verricht door Lloyds Register, waarbij het gehele kwaliteitsmanagementsysteem bij Oceanz is doorlopen en getoetst. En? Oceanz is geslaagd!

 • 22 september: Kennissessie Optimalisatie bij Oceanz

  22 september: Kennissessie Optimalisatie bij Oceanz

  Op vrijdagochtend 22 september vindt bij Oceanz 3D printing een kennissessie plaats. Hier wordt dieper ingegaan op de topologie optimalisatie. Tijdens de kennissessie worden verbanden gelegd tussen 3D printen, topologie optimalisatie en de circulaire economie.