Ontmoet Oceanz 27 & 28 september op Kunststoffen 2017

Op 27 en 28 september vindt de Kunststoffenbeurs 2017 plaats in Veldhoven. Tijdens deze vakbeurs worden alle aspecten van kunststof uitvoerig belicht; van materialen, bewerking en verwerking tot kostenefficient produceren en een idee omzetten naar een goed product. Oceanz staat deze beurs op stand 212, is te bewonderen in de Hall of Fame en is deelnemer van het DemoPlein. 

Oceanz 3D printing op Kunststoffen 2016.jpg

 

Maak tijdens de beurs kennis met de uitgebreide mogelijkheden binnen ons productieproces en ontmoet de medewerkers van Oceanz. Oceanz is al jaren bekend met de markt, branchegenoten en professionals. Tijdens Kunststoffen 2017 presenteren we onze kennis binnen diverse branches, waaronder Industrie, Healthcare, Customer Goods, Automotive en Yachting. Ook brengen we bezoekers graag op de hoogte van noviteiten en ontwikkelingen, maar ook laten we spectaculaire praktijkvoorbeelden zien. 

Kunststoffen 2017: rethink, recycle, re-use & renew

Kunststof en rubber spelen een belangrijke rol binnen onze samenleving. Daarom is verduurzamen, optimaliseren en innoveren ontzettend belangrijk. Zowel op de beursvloer als tijdens het congres ontdekken bezoekers nieuwe, slimme (biobased) materialen. Tijdens de beurs is er veel aandacvht voor oplossingen op het gebied van duurzaamheid, recycling, kostprijs-besparing, optimalisatie van productieprocessen, productontwikkeling en smart industry.  

Oceanz gratis bezoeken tijdens Kunststoffen 2017?

De Kunststoffenbeurs is uitgegroeid tot hét trefpunt van bedrijven en organisaties actief in 'Kunststoffen' en een combinatie van vakbeurs en congres. Kunststoffen 2017 is beide dagen gratis te bezoeken van 9.30 tot 17.00 uur in NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven. Een bezoek brengen? Registreer u alvast voor een GRATIS bezoek via de website van het event.

Nu al een afspraak maken voor een ontmoeting met Oceanz tijdens de beurs?
Neem dan contact met ons op.