Bezoek Oceanz 3D printing op Kunststoffen 2016

Op 28 en 29 september vindt de beurs Kunststoffen 2016 in Veldhoven plaats. Tijdens deze vakbeurs worden alle aspecten van kunststof uitvoerig belicht; van materialen, bewerking en verwerking tot kostenefficient produceren en een idee omzetten naar een goed product. Thema van de Kunststoffenbeurs is dan ook heel toepasselijk: 'Van idee tot product'. Een thema dat uitstekend aansluit bij Oceanz en professioneel 3D printen.  

Oceanz 3D printing op Kunststoffen 2016.jpg

Kunststoffen 2016 is uitgegroeid tot hét trefpunt van bedrijven en organisaties actief in 'Kunststoffen'. Ook deze 18e editie is een combinatie van een vakbeurs en een congres. Het congresprogramma van de Kunststoffenbeurs zal ingaan op het thema 'Van idee tot product'. 
 

Welkom bij Oceanz 3D printing op Kunststoffen 2016

Oceanz is tijdens de beurs te vinden op stand 190 in de Dommelhal. Daar kunt u kennismaken met ons productieproces en onze medewerkers ontmoeten. Oceanz is al jaren bekend met de markt, branchegenoten en professionals. We laten bezoekers van Kunststoffen 2016 graag kennismaken met onze onze expertise binnen diverse branches, waaronder Industrie, Medisch, Retail, Automotive, Yacht en Aerospace. Tijdens de beurs presenteren we onze kennis, noviteiten en ontwikkelingen, maar ook laten we drie spectaculaire praktijkcases zien. 
 

Van idee tot product in 3D?

Tijdens de beurs wordt een combinatie gemaakt van een beursvloer met congres. Stefan Holdinga (Sales Engineer Industry & Retail bij Oceanz) zal tijdens het congres-programma één van de sprekers zijn en inzoomen op het beursthema. De presentatie 'Uw idee in 3D?' vindt plaats op donderdag 29 september van 10.55 tot 11.20 uur in de Brabantzaal. 
 

Oceanz gratis bezoeken tijdens Kunststoffen 2016?

Kunststoffen 2016 is beide dagen gratis te bezoeken van 9.30 tot 17.00 uur in NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven. Een bezoek brengen? Registreer u alvast voor via de website van het event.

Nu al een afspraak maken voor een ontmoeting tijdens de beurs? Neem dan contact met ons op.  

De voordelen van 3D printen

  • Oplage in enkele stuks mogelijk
  • Modelaanpassingen eenvoudig door te voeren (ook bij enkele stuks)
  • Snelle levering
  • Productie in eigen land
  • Duurzame productietechniek (minimale hoeveelheid afvalstoffen en hergebruik van het materiaal)
  • Kostenbesparing op het gebied van logistiek en distributie

Contactgegevens

Bezoek Oceanz.
Maxwellstraat 21,
6716 BX EDE

T: +31 (0) 318 769 077
E: info@oceanz.eu 
I: www.oceanz.eu