Bezoek Oceanz op Rapid Pro 2017

Oceanz staat op 7, 8 en 9 maart 2017 in stand 48 van Rapid Pro Industrial. We vertellen bezoekers deze dagen graag meer over onze kennis, noviteiten en ontwikkelingen en tonen 3D printmodellen voor onder meer de Medische sector en Industrie. Ook de nieuwe online bestelomgeving YourOceanz staat deze beurs in de spotlights. Een eerste kennismaking met Oceanz vindt overigens al plaats bij de entree. Daar staat een Medisch 3D geprint model van Oceanz tentoongesteld in de 'Hall of Fame'.  

Oceanz stand Rapid Pro 2016.jpg

RapidPro is uitgegroeid tot de belangrijkste beurs in de Benelux rondom prototyping, (low volume) productie en productontwikkeling. 3D printen is tijdens Rapid Pro een van de belangrijkste prototyping/productie technieken. Maar ook allerlei andere technieken zijn uitgebreid vertegenwoordigd. Op RapidPro passeert de hele keten; van idee tot product.

Rapid Pro Industrial vertegenwoordigt: 

  • de belangrijkste leveranciers van professionele 3D-printers
  • high-tech dienstverleners voor het snel en efficiënt maken van producten en prototypes
  • leveranciers van diensten en apparatuur voor hoge kwaliteit scannen, meten en digitaliseren
  • leveranciers van ontwerp en modelleer software
  • productontwikkelaars
  • kennisinstellingen
  • congres met nationale en internationale sprekers
  • overzichtsverhalen en diepgaande vakinhoudelijke lezingen
     

Lezingen op Rapid Pro

Tijdens Rapid Pro inspireren nationale én internationale experts bezoekers over de uitdagingen en mogelijkheden van onder meer 3D-printen. Frank Elbersen, sales engineer Industry & Retail vertelt op 9 maart meer over de besparing van 3D printen op de Life Cycle Costs; "Kostenbesparing is een groot voordeel van 3D printen. Dit biedt onder meer mogelijkheden op design en productie, maar ook op het vervangen van onderdelen en onderhoud. In deze lezing wordt verder ingegaan op de voordelen van 3D printen op de gehele Product Life Cycle Costs."
9 maart, Beneluxzaal: 11.45 - 12.10 uur  

Bekijk het volledige programma van Rapid Pro 2017

Oceanz op Rapid Pro 2017

Breng gratis een bezoek en registreer alvast voor Rapid Pro 2017.


 

Terugblik op Oceanz op Rapid Pro 2016:


Oceanz op Rapid Pro