Oceanz met HIP3D op Bright Day 2016

Komend weekend vind de Bright Day Plaats in Utrecht. De zesde editie van dit tech fest duurt twee dagen en staat in het teken van de toekomst. Als partner van HIP3D is Oceanz ook vertegenwoordigd op het event. Beide dagen scant HIP3D bezoekers om een digitaal 3D model te laten printen tot een fysiek beeldje.

OceanzHip3D.jpg

Oceanz en HIP3D zijn onlangs een samenwerking aangegaan. Op Bright Day presenteren HIP3D en Oceanz hun partnership. Bezoekers kunnen zichzelf laten scannen.
 

Het printen van een 3D geprint poppetje telt 3 stappen:

1. Scannen op elke locatie

2. Full Body Scan in 1 seconde

3. Professioneel 3D printen

 

Over Bright Day

Het tech fest voor nieuwsgierig Nederland. Dit jaar is Bright Day voor het eerst twee dagen lang en wordt gehouden op een grotere locatie.Op Bright Day vind je de nieuwe virtualreality-gear, alle high-end VR-headsets, de Hololens mixedreality-headset en de Hyperloop-capsule van de TU Delft. Ook is er een drone-show en een drone-race, robotvoetbal en diverse VR-attracties.

Maxim Hartman leidt het podiumprogramma, met sprekers als André Kuipers, gamedesigner Adriaan de Jongh (30 under 30'-lijst van Forbes), Tim Geurtjens van MX3D over de 3D-geprinte brug van sterdesigner Joris Laarman en Tim Houter van TU Delft, over de toekomst van transport met het Hyperloop-project. Last but not least pakt David Lemereis het podium voor de Bright Uitpakparty XXL-gadgetshow.

 

 

Bright Day 2016