Oceanz op Rapid Pro

Op 3, 4 en 5 maart 2015 vindt RapidPro plaats in Veldhoven. Tijdens deze vakbeurs wordt de gehele keten rondom productontwikkeling en het snel maken van prototypes en producten belicht. Vooraanstaande organisaties en sprekers zullen aanwezig zijn om de laatste innovaties uit het vakgebied te presenteren.

RapidPro 2015.jpg

Welkom in stand 9

Oceanz. is standhouder in de RapidPro Industrial area en te vinden in stand 9 van de Genderhal. Daar presenteren wij ons als Oceanz. en laten u uitgebreid zien waar wij voor staan. Oceanz. is niet voor niets ‘powered by 3D Worknet’. We zijn bekend met de markt, branchegenoten en professionals. Onze opgedane kennis en concrete business cases die wij al hebben binnen diverse branches, waaronder de Industrie, Medische wereld, Retail en Aerospace, zetten wij voort. We gaan nu verder met het verbreden van kennis, op zoek naar noviteiten en zijn niet schuw van innovaties en ontwikkelingen.

Beleef Oceanz.

De naam Oceanz. is een bewuste keuze. Met 3D printing en Additive Manufacturing staan we aan het begin van een nieuwe industriële revolutie. Volop vernieuwing en innovatie is het soms onoverzichtelijke gevolg. Oceanz. koerst u door deze ‘innovatiejungle’ en neemt u mee naar de ‘blauwe oceaan’. Een plek waar het draait om waarde vernieuwing, nieuwe materialen, technieken en toepassingen. De mogelijkheden kennen geen grenzen. Naast blauwe oceanen, typeren we ‘rode oceanen’. In deze markt zijn de spelregels bekend en draait het om zaken als ‘supply chain‘ management, levertijd en aftersales. de ‘sharks’ van Oceanz. werken samen met u om de meeste effectieve en efficiënte oplossingen te vinden.

De beleving van deze oceanen komt terug in onze stand.

Oceanz., gegroeid uit productiebedrijf 3D Worknet, gaat op zoek naar nieuwe markten, innovaties en technieken. Onze focus? Het verschil maken! We noemen dit het zoeken naar ‘nieuwe blauwe oceanen’. Hierbij denken we aan dé 3D innovaties die het verschil maken in elk productieproces. Ze dragen bij aan de reductie van faalkosten of het verhogen van de productiecapaciteit.