Oceanz op RapidPro 2016

Op 1, 2 en 3 maart vindt RapidPro 2016 in Veldhoven plaats. Tijdens deze vakbeurs worden de laatste innovaties gepresenteerd binnen de gehele keten van design tot manufacturing. Vooraanstaande organisaties en sprekers zullen deze dagen vertegenwoordigd zijn, waaronder Oceanz. 

Rapid Pro 2016 - Oceanz.jpg

RapidPro in Veldhoven is uitgegroeid tot de belangrijkste beurs in de Benelux rondom prototyping, productie en productontwikkeling. 3D printen is de belangrijkste prototyping/productie-techniek tijdens RapidPro. Daarnaast zijn ook allerlei andere technieken uitgebreid vertegenwoordigd. Tijdens RapidPro komt de hele keten aan bod; van idée tot product.

Welkom in stand 48 tijdens RapidPro 2016

Oceanz is standhouder in de RapidPro Industrial area en te vinden op stand 48. Daar presenteren wij ons als Oceanz en laten u uitgebreid zien waar wij voor staan. Oceanz is al jaren bekend met de markt, branchegenoten en professionals. We laten bezoekers kennismaken met onze onze uitvoerige ervaring binnen diverse branches, waaronder de Industrie, Medisch, Retail, Automotive en Aerospace. We presenteren deze dagen onze kennis, noviteiten en ontwikkelingen. Een eerste kennismaking met Oceanz vindt al plaats in de hal. Daar staat een model van Oceanz tentoongesteld in de 'Hall of Fame'.  

 

Wat is er te zien op RapidPro 2016 - Industrial  2016? 

  • de belangrijkste leveranciers van professionele 3D-printers
  • high-tech dienstverleners voor het snel en efficiënt maken van producten en prototypes
  • leveranciers van diensten en apparatuur voor hoge kwaliteit scannen, meten en digitaliseren
  • leveranciers van ontwerp en modelleer software
  • productontwikkelaars
  • kennisinstellingen
  • congres met nationale en internationale sprekers
  • overzichtsverhalen en diepgaande vakinhoudelijke lezingen
     

Oceanz vertegenwoordigd op de beursvloer en congres RapidPro  

Tijdens de beurs wordt een combinatie gemaakt van een beursvloer met congres. Stefan Holdinga van Oceanz zal tijdens het congres-programma één van de sprekers zijn en inzoomen op kwaliteit.
De presentatie van Stefan Holdinga (Sales Engineer Industry & Retail bij Oceanz) vindt plaats op 2 maart om 11.45 - 12.20 uur.    

Programma RapidPro 2016:

Dit is het volledige beursprogramma tijdens RapidPro 2016:

1 maart 
2 maart 
3 maart