VIVA400 filmt Dyvsign bij Oceanz

Jaarlijks reikt tijdschrift VIVA de VIVA400-awards uit aan inspirerende vrouwen. Ontwerpster Yvonne van Zummeren van sieradenlabel Dyvsign is één van de genomineerden van de afgelopen jaren. Dit jaar is Yvonne door VIVA400 verkozen tot ambassadeur en kreeg daarmee de kans om te laten zien hoe zij haar 3D geprinte sieraden maakt. Deze week werden professionele filmopnamen gemaakt bij Oceanz en Yvonne werd daarbij geïnterviewd door niemand minder dan Yara Michels

VIVA400 bij Oceanz 3D printing.jpg

Waarom sieraden 3D printen?

Yvonne kijkt terug op een geslaagde opname: "Ik heb kunnen laten zien waarom ik heb gekozen voor een innovatieve techniek als 3D printen. Ik wil juist aan iedereen tonen dat mijn 3D geprinte sieraden zo goed draagbaar en toegankelijk zijn. In de film komt het gehele proces aan bod; het printen zelf, het uitpakken van de 3D geprinte sieraden, het 'schoonmaken' en natuurlijk het eindresultaat".  

"Ik wil iedereen laten zien dat 3D printen innovatief is en zeker niet ontoegankelijk of té futuristisch."

Uitzendschema Viva400 bij Oceanz 

De film met Yvonne is aflevering 20 en wordt 3 augustus en 7 september uitgezonden op Net 5 om 17.45u, 21.15u, 00.00u en 01.00u. Het filmpje staat vanaf 3 augustus ook online bij NET 5.


De VIVA400-crew met Yara Michels (2e van links) en Yvonne van Zummeren vam Dyvsign (midden)

Wat is Viva400?

VIVA400 is hét platform en netwerk voor en door ambitieuze en ondernemende vrouwen die inspireren door wie ze zijn, wat ze doen en wat ze bereiken. Jaarlijks worden 400 vrouwen genomineerd vanwege hun succes. Zij stonden het afgelopen jaar in de spotlights doordat ze bijvoorbeeld een prijs wonnen, een gat in de markt ontdekten, een succesvolle eigen business startten of een noemenswaardige prestatie neerzetten. Op 17 november worden de VIVA400-awards voor de negende keer uitgereikt. 

Dyvsign sieraden en 3D printen