Over Oceanz - Your 3D printing professional

Innovatie, kwaliteit & persoonlijk contact

Oceanz gaat op zoek naar nieuwe markten, innovaties en technieken. Onze focus? Het verschil maken! We noemen dit het zoeken naar ‘nieuwe blauwe oceanen’. Hierbij denken we aan dé 3D innovaties die het verschil maken in uw productieproces. Ze dragen bij aan de reductie van uw faalkosten of het verhogen van de productiecapaciteit.

De wereld weer een beetje beter maken

3D printing past prima binnen uw bestaande of toekomstige beleid op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Oceanz ontwikkelt overigens niet alleen prototypes in een kort tijdsbestek, ook de transportafstanden zijn gering, vanwege de productie in Nederland. 3D printen is tevens een duurzame techniek omdat de afvalstoffen tot een minimum beperkt worden en het materiaal wordt hergebruikt (zero/less waste). Samen met Oceanz kunt u de wereld zelf dus ook een klein beetje beter maken.

Waarom de naam Oceanz?

Met 3D printing en Additive Manufacturing staan we aan het begin van een nieuwe industriële revolutie. Volop vernieuwing en innovatie is het soms onoverzichtelijke gevolg. Oceanz koerst u door deze ‘innovatiejungle’ en neemt u mee naar de ‘blauwe oceaan’. Een plek waar het draait om waarde vernieuwing, nieuwe materialen, technieken en toepassingen. De mogelijkheden kennen geen grenzen. Naast blauwe oceanen, typeren we ‘rode oceanen’. In deze markt zijn de spelregels bekend en draait het om zaken als ‘supply chain‘ management, levertijd en aftersales. de ‘sharks’ van Oceanz werken samen met u om de meeste effectieve en efficiënte oplossingen te vinden.

Make it matter met Oceanz

Oceanz is al jaren bekend met de markt, branchegenoten en professionals. Onze opgedane kennis en concrete business cases die wij al hebben binnen diverse branches, waaronder de Industrie, Medische wereld, Retail en Aerospace, zetten wij voort. We gaan nu verder met het verbreden van kennis, op zoek naar noviteiten en zijn niet schuw van innovaties en ontwikkelingen.


High Tech Platform 

Oceanz maakt deel uit van het High Tech Platform, een groot netwerk van ruim 600 bedrijven in de maakindustrie.

Begeleiding of persoonlijk advies nodig?

Liever eerst advies over 3D printen in uw vakgebied?

Waarom kiezen klanten voor Oceanz?

  • Het grootste machinepark van noordwest Europa
  • Het eerste professionele 3D print bedrijf met ISO 13485 en ISO 9001 certificering
  • Persoonlijke service en professionele begeleiding
  • Kennis van zaken binnen verschillende branches
  • Begeleiding van idee tot expeditie van het eindproduct

Oceanz updates ontvangen?