Even voorstellen: Frank Elbersen, nieuwe salescollega bij Oceanz

Sinds begin juni versterkt Frank Elbersen het salesteam van Oceanz als Sales Engineer Industry & Retail. Frank was altijd werkzaam in de wereld van interieur en design en heeft daar al een flinke passie ontwikkeld voor 3D printen. 

Frank Elbersen Oceanz.jpg

“Ik maak sinds kort deel uit van het enthousiaste sales team van Oceanz en volg nu een interne opleiding bij Oceanz. Niet alleen om de diverse manieren van 3D printen goed te leren kennen, maar ook om relaties en collega’s te ontmoeten.

3D printen is voor mij niet nieuw. De afgelopen twintig jaar ben ik werkzaam geweest in de wereld van interieur en design (B2B). Daar heb ik veel contacten en ervaringen opgedaan binnen de zorg, onderwijs en facilitaire diensten. Creatie, techniek, trends, vormgeving, adviseren en kennis delen zijn belangrijke overeenkomsten met Oceanz.
 

3D printen en MVO

De laatste jaren heb ik me gespecialiseerd in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Tijdens deze cursussen kwam ik voor het eerst in contact met 3D printing. Een passie was geboren. Vooral 3D printen is een ware revolutie binnen MVO. Dat vind je duidelijk terug in de naam Additive Manufacturing; het vervaardigen door toevoeging.
 

Voordelen 3D print-techniek

Dát is wat gebeurt bij 3D printen. Bij vrijwel alle productietechnieken wordt materiaal weggehaald (en dus verspild). Denk aan draaien of frezen. Daarnaast is lokaal printen een groot voordeel van de 3D printtechniek. Omdat er ter plaatse geprint wordt, zijn transporten vanuit het verre oosten niet meer nodig. Slechts enkele voordelen van 3D printing en de invloed op het MVO beleid.

Foodvalley

Een andere passie van mij is Italiaans koken. Oceanz is gevestigd in het hart van de Foodvalley. In deze regio wordt volop geëxperimenteerd met het printen van toekomstige voedingen als vleesvervangers, algen en insecten. Voorlopig blijf ik mijn pasta en pizza op de traditionele manier kneden en rollen! "Alla Casa di Franco"

Kennismaken

Ik kijk uit er naar uit om binnenkort kennis met u te mogen maken en u te kunnen interesseren en informeren over de mogelijk heden van 3D printen bij Oceanz.”

Kennismaken? Neem contact op met Oceanz of stuur Frank alvast een e-mail

Contactgegevens

Bezoek Oceanz.
Maxwellstraat 21,
6716 BX EDE

T: +31 (0) 318 769 077
E: info@oceanz.eu 
I: www.oceanz.eu