Stefan Holdinga van Oceanz loopt Roparun 2016

Dit weekend vindt de Roparun 2016 plaats. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. De deelnemers leveren in teamverband een sportieve prestatie om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. 

scanlounge Stefan Oceanz Roparun.jpg

Door deelnemers wordt de Roparun ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto dat al jaren geldt: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Komend weekend is Stefan en zijn team te volgen op de live website van de Roparun
 

Trots op Stefan

Bij Oceanz zijn we trots dat collega Stefan zich met deze sportieve prestatie inzet voor het goede doel. Als gouden sponsor van zijn team 274 hebben we hem daarom – uiteraard in Roparun-outifit – laten scannen in een Scanlounge van Scanologics om zo de herinnering voor altijd vast te leggen. Met de ScanLounge worden snel en gemakkelijk hoogwaardige full body 3D scans gemaakt. Deze beelden worden vervolgens softwarematig omgezet naar een 3D-model. Met dit hoogwaardige 3D model kan een 3D print model gemaakt worden. Het bestand wordt naar de 3D printer gestuurd. Deze zet de gegevens om in een poppetje, zodat de printer het beeldje laag voor laag opbouwt in zandsteen (de ZCorp 3D printtechniek). Bij deze techniek worden de poederdeeltjes niet aan elkaar versmolten door een laser, maar aan elkaar verlijmd. Het toegepaste materiaal is het beste te vergelijken met gips.

Stefan in de Scanlounge  Stefan in 3D print  

 

Scanologics werkte geheel belangeloos mee aan het realiseren van het 3D model van Stefan. Zij hebben de Scanlounge ontwikkeld die op dit moment voor een scansessie te boeken is bij Momentize en 3Dtwinzzz.

Volg de Facebookpagina van Oceanz voor meer info over Stefan komend weekend.