Kwaliteit in 3D printen

Bij Oceanz garanderen we kwaliteit in 3D printen, maar wat bedoelen we daar mee? Stefan Holdinga, sales engineer bij Oceanz vertelt: “Het leveren van kwaliteit begint al in een eerste gesprek. We nemen de moeite om met onze klanten in gesprek te gaan en boven tafel te krijgen wat voor hen belangrijk is. Door het stellen van vragen over onder meer gebruik en toepassing kunnen wij gericht advies geven. Onze kwaliteitsbewaking stopt overigens niet bij het proces. Ook na afloop bewaken we de kwaliteit. Zo meten we de modellen na en controleren we wat er de deur uit gaat.”

Schermafbeelding 2015-05-07 om 15.33.17.jpg

Bij Oceanz hebben we al ruim vijf jaar ervaring met professioneel 3D printen. Stefan: “De 3D printtechniek is niet uniek, maar wij beheersen het wel uitstekend en kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend. Daarnaast blijven we ons continu vernieuwen, houden we veranderingen in de markt nauwlettend in de gaten en onderzoeken we voortdurend nieuwe mogelijkheden en toepassingen. Dergelijke onderzoeken doen we niet alleen intern, maar ook in samenwerking met erkende externe partijen”.  

ISO 9001 gekwalificeerd
“Oceanz heeft in september 2014 als eerste binnen de branche het ISO 9001 certificaat behaald. Hiermee onderscheiden we ons binnen de branche en zorgen daarmee - op eigen initiatief - voor een nieuwe professionaliseringsslag binnen deze industrie. Bovendien bieden wij als professioneel 3D printbedrijf, dankzij de inzet van het kwaliteitsmanagementsysteem, nog meer betrouwbaarheid en kwaliteit op de 3D printproducten die wij leveren.”

Lees meer over kwaliteit & professionaliteit bij Oceanz