7X 3D printen in zomerse sferen

De zomervakantie staat voor de deur, de koffers worden ingepakt en met een beetje geluk kunnen we de zon ergens vinden. In deze koffer zouden misschien ook wel wat zomerse 3D geprinte accessoires passen. We zochten wat voorbeelden die tot de mogelijkheid behoren, maar ook ons soms nog verrasten:  

Summertime.jpg

Een badpak in 3D print 3D geprinte fashion hebben we al vaker voorbij zien komen. Ook ontwerper Nadir Gordon uit Argentinië raakte hierdoor gefascineerd. Tijdens zijn studie ontwierp hij dan ook een heus 3D geprint badpak. Verrassend toch? 
 


Een verkoelende hoed in 3D print Hoedenontwerpster Gabriela Ligenza staat bekend om haar combinaties van hedendaagse, sculpturale vormen met een zachtheid en vrouwelijkheid. Haar opleiding als architect en interieurontwerper heeft geleid tot oog voor detail en haar liefde van texturen. Deze 3D geprinte hoed mét gedicht is één van de vele 3D geprinte ontwerpen van haar hand. 
 


Een cool surfboard, gemaakt met een 3D printerEcht surfen zal wat lastig worden, maar het design is fraai... Het werd ontworpen voor het jaarlijkse gala van het Architecture and Design Museum in Los Angeles, door design studio Karten Design.
 


Zomerse, 3D geprinte schoentjes Recreus is een fabrikant van 3D geprinte schoenen en kleding met een FDM printer. Populair is het flexibele filament Filaflex. Met de 'Recreus Sandals' hebben zij een comfortabel ontwerp in handen, snel te printen en uniek en naar persoonlijke smaak te printen. 
 


Een 3D geprinte zonnebril

Een 3D gerinte zonnebril? Waarom niet! Ideaal om een eigenzinnig ontwerp mee te maken, maar ook om deze persoonlijk en op maat gemaakt te kunnen dragen. 
 


Een wijnkoeler in 3D print

Onmisbaar op warme zomerdagen... een wijnkoeler. Deze 3D geprinte cooler is door Michaela Regan ontworpen mét luchtlaag tussen de wanden, zodat het drankje langer koud blijft. 


Volwassen strandspeelgoed: een zandprinterVergeet de zandkastelen van emmers... met deze 3D zandprinter creëer je heuse kunstwerken op het strand. Deze stone spray robot gebruikt zand als basis en een bindmiddel om de zandkorrels te harden. De printer werkt op zonne-energie en maakt de mooiste vormen (zie filmpje bovenaan). 

Contactgegevens

Bezoek Oceanz.
Maxwellstraat 21,
6716 BX EDE

T: +31 (0) 318 769 077
E: info@oceanz.eu 
I: www.oceanz.eu

3D Zandprinten op het strand

De voordelen van 3D printen

  • Oplage in enkele stuks mogelijk
  • Modelaanpassingen eenvoudig door te voeren (ook bij enkele stuks)
  • Snelle levering
  • Productie in eigen land
  • Duurzame productietechniek (minimale hoeveelheid afvalstoffen en hergebruik van het materiaal)
  • Kostenbesparing op het gebied van logistiek en distributie